Φαίη Σκορδά: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα της παρουσιάστριας

Κουτσομπολιό

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του πατέρα της Φαίης Σκορδά, Δημήτρη, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή τη Δευτέρα, 29/01, από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η παρουσιάστρια ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τη μητέρα της για το τραγικό γεγονός, και έφυγε εσπευσμένα από την Αθήνα για τη γενέτειρά της, το Κιλκίς, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό της.

Τη Δευτέρα, 29/01, η εκπομπή «Fay’s Time», βγήκε στον «αέρα» χωρίς την παρουσιάστρια, με τους συνεργάτες της να μιλούν για την απώλεια που βιώνει, και να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους. Τη στήριξή τους στη Φαίη Σκορδά εξέφρασαν δημόσια και πολλές παρουσιάστριες από τον χώρο της ψυχαγωγίας.

Θλίψη στην τοπική κοινωνία για τον θάνατο του πατέρα της που ήταν γνωστός ακτινολόγος

Σύμφωνα με το voria.gr, η κηδεία του πατέρα της παρουσιάστριας θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 30/01, στο Σταυροχώρι του Κιλκίς, ενώ ο ξαφνικός χαμός του Δημήτρη Σκορδά έχει βυθίσει στη θλίψη την τοπική κοινωνία, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο Δημήτρης Σκορδάς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Κιλκίς, μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Ο Δημήτρης Σκορδάς με τη σύζυγό του, Εύα, έχουν δύο παιδιά, τη γνωστή παρουσιάστρια, και τον αδελφό της, Νότη, ο οποίος έχει ακολουθήσει τα «χνάρια» του πατέρα του και είναι γιατρός -ακτινολόγος.