Με τον πλέον εντυπωσιακό και εκκωφαντικό τρόπο ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν ο Ατρόμητος!
Σε ένα ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες και πιο παραγωγικές εμφανίσεις των τελευταίων -πολλών- ετών, με το «αστέρι» να συντρίβει με το απίθανο 6-0 τον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League!
Απόλυτος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Στίβεν Τσούμπερ, με τον Ελβετό μεσοεπιθετικό να… σπάει τα κοντέρ και να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα στα πρώτα 40 λεπτά της αναμέτρησης (!), γράφοντας ιστορία ως ο πρώτος παίκτης του Ατρόμητου που πετυχαίνει αυτόν τον αριθμό τερμάτων σε έναν αγώνα επαγγελματικής κατηγορίας!
Μάλιστα, η ιστορική βραδιά για τους Περιστεριώτες δεν σταματά εκεί, αφού η αποψινή «εξάρα» είναι η πιο ευρεία νίκη της ομάδας σε επίπεδο πρωταθλήματος!
Με το τρίποντο αυτό, οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας με 46 βαθμούς, ενώ οι Σερραίοι -που είχαν υποβιβαστεί μαθηματικά και αγωνίστηκαν με πολλά νέα πρόσωπα- ολοκλήρωσαν τη σεζόν στην τελευταία θέση με 29 βαθμούς.

