Έξαλλος ο Γκαρσία: «Δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού»

"Κοριός" στα Αποδυτήρια Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Βεργέτη και του VAR Τζήλου είχε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα του Πανσερραϊκού από τον Παναθηναϊκό.
Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού έκανε λόγο για επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού, ενώ σχολίασε και το αγωνιστικό στυλ της ομάδας του Φατίχ Τερίμ!

«Γνωρίζουμε ότι αυτές οι μεγάλες ομάδες έχουν καλούς παίκτες αλλά πρέπει να κερδίζουνε τα ματς στο γήπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέτρησε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού, γιατί για μένα είναι ξεκάθαρα επιθετικό φάουλ. Μας πόνεσε αυτό το γκολ, δεν το ελέγξανε στο VAR, αυτός που ήταν στο VAR ήταν ο ίδιος διαιτητής στον αγώνα με τον Άρη, τους ξέρω όλους τους διαιτητές εμένα δεν θα μου πουν ψέματα. Σίγουρα αξίζουμε την ήττα σήμερα, κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα και σε αυτό το κομμάτι φταίω εγώ επειδή προσπαθώ να παίξω… Γνωρίζουμε ότι το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά προσπαθούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, δεν μου αρέσει να παίξω άσχημο ποδόσφαιρο με μεγάλες πάσες και εκεί ήταν η διαφορά, ο Παναθηναϊκός έπαιξε με μεγάλες πάσες, εμείς όχι. Κερδίσανε καλά αλλά ξέρω όλους τους διαιτητές, εμένα δεν θα μου πούνε ψέματα».

Tagged