«Έσβησε» στα 85 του χρόνια ο άλλοτε διοικητικός παράγοντας του Ολυμπιακού Μιχάλης Φωτίου από την επάρατη νόσο

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

«Έφυγε» στα 85 του χρόνια ο άλλοτε στιβαρός διοικητικός παράγοντας του Ολυμπιακού μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο,

Η οικογένεια του Ολυμπιακού πενθεί τον χαμό ενός ανθρώπου που αφιέρωσε πολλά χρόνια από τη ζωή του στην «ερυθρόλευκη» ιδέα.
Για τον Μιχάλη Φωτίου ο λόγος που έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια νικημένος από τον καρκίνο με τον οποίο πάλεψε γενναία επί σειρά ετών.

Ο Ολυμπιακός ήταν η μεγάλη αγάπη του Φωτίου, που υπηρέτησε πιστά τον σύλλογο πάνω από 30 χρόνια, από την εποχή του Νίκου Γουλανδρή, στην εποχή Νταϊφά και τέλος στην εποχή Κόκκαλη! Αρχικά ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και στη συνέχεια ως διευθυντής της ΠΑΕ.

Ο λεγόμενος και «καπετάνιος», αφού είχε κάνει και στη θάλασσα, αποδείχθηκε ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού, με προσφορά σε όλους τους τομείς. Πάρα πολλές μεταγραφές της ομάδας έφεραν την σφραγίδα του, ενώ γράφτηκε ιστορία με το ταξίδι του στην Αργεντινή, μέσα από το οποίο αποκαλύφθηκε από τον Ολυμπιακό ότι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν ήταν ο… Μπουμπλής, αλλά ο Ρότσα.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Δευτέρα 8 Απριλίου στη 1:30 μ.μ. στο Σχιστό στον Άγιο Γεράσιμο

Tagged