Ερωτευμένη ξανά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; – Τι απαντά για την προσωπική της ζωή

Κουτσομπολιό

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κατά την έξοδό της από το τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Πρωινό», όπου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτη 6/3.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ρωτήθηκε για το πώς βλέπει τη συμμετοχή του Στάθη Σχίζα στο J2US, αλλά και τις φήμες που θέλουν να υπάρχει στο μουσικό διαγωνισμό ένα κρυφό ζευγάρι.

Αρχικά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Δε βλέπω τηλεόραση. Ό,τι βλέπω, το βλέπω από τα αποσπάσματα μετά. Καλή προσπάθεια κάνει. Πρώτη φορά ακούω ότι υπάρχει κρυφό ζευγάρι στο J2US. Δε θα με πείραζε να είναι ο Στάθης, έχει κλείσει αυτός ο κύκλος».

Στην συνέχεια, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Αν είχα προχωρήσει τη ζωή μου, θα το ξέρατε, είμαι άνθρωπος εξωστρεφής, τα κοινοποιώ όλα αυτά, αν είναι κάτι ανακοινώσιμο θα το μάθετε. Την προσωπική μου ζωή την προστατεύω πάρα πολύ καλά, τη θωρακίζω».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε ότι υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, το οποίο όμως δεν επιθυμεί να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας και τόνισε ότι η σχέση αυτή είναι σε πολύ αρχικό στάδιο.