Ερωτευμένη και πάλι η Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Κουτσομπολιό

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία  βλέπει τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική της ζωή να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λιόλιου αυτό το διάστημα εμφανίζεται με επιτυχία σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ όπως όλα δείχνουν έχει βρει και τον έρωτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «RealLIfe» η Κατερίνα Λιόλιου βρίσκεται σε σχέση με τον Χάρη Παπατζανή, ο οποίο είναι στέλεχος γνωστής δισκογραφικής εταιρείας και τους τελευταίους μήνες είναι το απόλυτο στήριγμά της.

 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρα Αντωνίου, οι δυο τους είναι αχώριστοι και παρόλο που έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην δημοσιοποιήσουν λεπτομέρειες που αφορούν τη σχέση τους, σε λίγο καιρό θα γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο.

Μάλιστα, από τη στιγμή που είναι και συνεργάτες, έχουν την ευκαιρία να μοιράζονται πολύ χρόνο μαζί.

Ο Χάρης Παπατζανής βρίσκεται δίπλα στην Κατερίνα Λιόλιου σε κάθε της βήμα και ως head manager of bookings and productions στην Panik Live, έχει την ευθύνη για όλα τα live της εταιρείας. Έτσι, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη που εμφανίζεται η αγαπημένη του.

 

 

Παράλληλα με την επαγγελματική τους ενασχόληση, βρίσκουν πάντα χρόνο να κάνουν βόλτες ή να γευματίσουν σε εστιατόρια της πόλης, απολαμβάνοντας και τον προσωπικό τους χρόνο.

Η ίδια, σε ερώτηση που της είχε γίνει για τα προσωπικά της τον περασμένο Ιούνιο, είχε μιλήσει γενικά και αόριστα για την αγάπη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι βιώνει μια όμορφη σχέση.

«Είναι ωραίο πράγμα να με ρωτάς για πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Πρόταση γάμου δεν έγινε, αλλά έχω τρελαθεί τους τελευταίους μήνες με την έννοια της αγάπης, έχω κάτσει και έχω διαβάσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Μου αρέσει πολύ στην αναζήτηση αυτής της έννοιας ότι, όταν θέλεις να σε αγαπάνε και να αγαπάς, το πιο βασικό είναι να καταφέρεις πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου, και τώρα περνάω μια περίοδο που βλέπω πόσο δύσκολο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι εν ενεργεία, τώρα. Το δουλεύω πάρα πολύ, κάνω δυο χρόνια ψυχανάλυση. Ημουν πιο τσιριμπίμ, τσιριμπόμ. Λίγο καταλάγιασα κάπως» είχε σχολιάσει τότε σε συνέντευξη.