Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Σ’ ευχαριστούμε Μάρκο!»

Άλλα Σπορ Ειδήσεις

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν αναφέρει με νόημα ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα φαίνεται να ανταποκρίνεται πλήρως στη περίπτωση που συνδέει την νταμπλούχο ομάδα Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού με τον Μάρκο Μπίγιατς.
Ο πολύπειρος διεθνής Κροάτης τερματοφύλακας μετά από μία αρκετά παραγωγική τριετία με σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων, τίτλων και διακρίσεων με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει το μεγάλο λιμάνι.
Με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να τον ευχαριστεί δημόσια

Αναλυτικά:
«Τρεις σεζόν στον Ολυμπιακό, τρία νταμπλ, «αμέτρητες» μεγάλες αποκρούσεις. Ο Μάρκο Μπίγιατς κατέβασε… ρολά στην εστία του Θρύλου, τα τρία τελευταία χρόνια. Χωρίς αμφιβολία, ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων που υπερασπίστηκαν ποτέ τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ. Κορυφαίος αθλητής, σπουδαία προσωπικότητα…

Από την πρώτη στιγμή, ο Μάρκο ένιωσε στον σύλλογό μας σαν στο… σπίτι του. Για αυτό και τον… προστάτεψε σαν «φύλακας άγγελος». «Σαν να είμαι εδώ 100 χρόνια», όπως δήλωσε, μόλις μετά την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό.
Μάρκο, σε ευχαριστούμε για όλα! Για όλες τις μεγάλες αποκρούσεις και το ήθος σου. Καλή τύχη στη ζωή και την καριέρα σου!»

Tagged