Ελληνική Λύση: «Πολιτικαντισμός η απόφαση της κυβέρνησης να δώσει μεταχρονολογημένα επίδομα επικινδυνότητας στα Σώματα Ασφαλείας»

Ειδήσεις

«Η απόφαση της κυβέρνησης να δώσει μεταχρονολογημένα, στα μέσα του επόμενου έτους, το επίδομα επικινδυνότητας στα Σώματα Ασφαλείας, είναι ο ορισμός του πολιτικαντισμού», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Ελληνική Λύση, σε σημερινή ανακοίνωσή της, για το επίδομα επικινδυνότητας.

 

«Εάν αληθεύουν οι φήμες για αιφνιδιαστική προσφυγή στις κάλπες, πρόκειται για άλλη μια μεθόδευση υφαρπαγής ψήφου και εξαπάτησης. Εκτός εάν η κυβέρνηση πραγματικά πιστεύει ότι το λειτούργημα του αστυνομικού, του στρατιωτικού, του πυροσβέστη και του λιμενικού δεν θα είναι “επικίνδυνο” μέχρι τον ερχόμενο Ιούλιο», σημειώνει ακόμη η Ελληνική Λύση.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged