Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους

Κουτσομπολιό

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το γιο τους.

Η Έλενα Τσαγκρινού στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, αποκαλύπτοντας παράλληλα, ότι πριν την εγκυμοσύνη αυτή είχε βιώσει και μια αποβολή. Εκ τότε, η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για το δύσκολο διάστημα που πέρασε με την αποβολή της αλλά και για το πόσο χαρούμενη είναι που θα γίνει μαμά.

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, το ζευγάρι αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει, το οποίο θα είναι αγόρι. Η Έλενα Τσαγκρινού σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «I Love Σουκου» μετά την αποκάλυψη του φύλου του μωρού της, έκανε γνωστό και το όνομα που θα πάρει ο γιος τους.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Τσαγκρινού είπε: «Είναι αγοράκι, ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα έχω αγόρι. Ό,τι και να ερχόταν δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά αγορομάνα δεν με περίμενα. Ο Κώστας αρχικά (Dj Stephan) σκεφτόταν κοριτσάκι. Θα τον ονομάσουμε Ηρακλή. Μέχρι να καταφέρουμε να έρθει το μωράκι στην κοιλίτσα μου, δεν πιστεύαμε πως μπορούμε να κάνουμε παιδί. Μετά από μια αποβολή μπορείς να απογοητευτείς τόσο πολύ που νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί.

Όμως δεν είναι αλήθεια αυτό. Μετά τον πέμπτο μήνα ξεκινήσαμε να μιλάμε για την εγκυμοσύνη μου. Έγινε πρόταση γάμου και θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Περιμένουμε να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Δεν έχω ψάξει νυφικό, τώρα με νοιάζει μόνο το μωρό».