Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Καλή Καλό σε ηλικία 98 ετών

Κουτσομπολιό

Στη θλίψη ήρθε να βυθίσει σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως η Καλή Καλό έφυγε σε ηλικία 98 ετών σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024. Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής στη νέα του ανάρτηση στα social media. «Έφυγε πριν λίγο από κοντά μας η υπέροχη Καλή Καλό η πρωταγωνίστρια της επιθεώρησης των δεκαετιών 40 50 60 με την τόσο πολυτάραχη ζωή σημαδεμένη από συγκλονιστικά γεγονότα όπως η ίδια αναφέρει στην αυτοβιογραφία της “όσα πήρε ο άνεμος”, με κοινωνικούς αγώνες, με έντονη συνδικαλιστική δράση στο σωματείο των ηθοποιών και στο ΤΑΣΕΗ».

«Το τελευταίο δεκάμηνο με ενέργειες του ΤΑΣΕΗ κι εμού προσωπικά που με τμήσε με την φιλία της μεταφέρθηκε στο γηροκομείο Αθηνών όπου ολο το προσωπικό την περιποιήθηκε από την πρώτη στιγμή με πολλή αγάπη και φροντίδα και για αυτό τους ευχαριστούμε θερμά μέσα από την καρδιά μας για όλο το κοινωνικό έργο που επιτελούν με τόση ευθύνη.. Καλό ταξίδι γλυκιά Καλή μου».