Έχασε την αγαπημένη του μητέρα ο Ρομάριο

Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ρομάριο.
Η μητέρα του θρυλικού παίκτη του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου «έφυγε» από τη ζωή, με τον 58χρονο να το γνωστοποιεί μέσω μια συγκινητικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Με ατελείωτη θλίψη και ήδη με τεράστια νοσταλγία, λέω αντίο στη μεγάλη μου αγάπη, στην βασίλισσά μου, στην γυναίκα που μου έδωσε ζωή και με οδήγησε στο δρόμο της ειλικρίνειας.
Η αγαπημένη μου μαμά πήγε να συναντήσει τον Ουράνιο Πατέρα. Ο πόνος που βιώνουμε αυτή τη στιγμή είναι απερίγραπτος, αλλά είμαστε σίγουροι πως η αγάπη που μας χάρισε είναι το πολυτιμότερο πράγμα που έχουμε.
Όλοι όσοι με ακολουθούν, γνωρίζουν τη μητέρα μου επειδή ήταν πάντα μαζί μου. Ήταν εκείνη που συγκινήθηκε και συγκίνησε την Βραζιλία σπάζοντας μπουκάλια σε καθένα από τα γκολ μου στο Μουντιάλ του 1994.
Σήμερα έχασα τη μητέρα μου αλλά έχασα επίσης και την καλύτερη φίλη μου, την πιο ενθουσιώδη οπαδό μου και την δασκάλα της ζωής μου. Μαμά, θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας.

Σε ευχαριστώ για όλα!!! Αναπαύσου εν ειρήνη δίπλα στον Κύριο και αγκάλιασε τον πατέρα για μας. Θα σε αγαπώ για πάντα! Ζητάω από τον Ουράνιο Πατέρα τη δύναμη για να αντιμετωπίσω αυτή τη δύσκολη στιγμή με την οικογένειά μου», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Ρομάριο.

Tagged