Δημοσίευμα – «βόμβα»: «Αγοράζει το 40% του Παναθηναϊκού ο Ατζούν!»

"Κοριός" στα Αποδυτήρια Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο Το Θέμα της Ημέρας

Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χωρά στα διοικητικά δρώμενα του Παναθηναϊκού!
Όπως διαπιστώνεται από την εξέλιξη των πραγμάτων, η φημολογία που είχε αναπτυχθεί τιε τελευταίες ημέρες και η οποία ήθελε τον Τούρκο επιχειρηματία της showbiz Ατζούν να αναλαμβάνει τα ηνία της «πράσινης» ΠΑΕ
Λέγεται λοιπόν ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, μέσα στην απόγνωση του για τα 12 «πέτρινα χρόνια» της ομάδας, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τούρκο επιχειρηματία της showbiz, Ατζούν, για την παραχώρηση του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά όσα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα radar.gr:

«Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως, ότι το Μαξίμου ενημερώθηκε λεπτομερώς για την πρόταση που κατέθεσε ο Τούρκος επιχειρηματίας Ατζούν Ιλιτζαλί για τον ΣΚΑΪ και τον Παναθηναϊκό.

Οι Άκης Σκέρτσος και Γιώργος Γεραπετρίτης έχουν στα χέρια τους την ολοκληρωμένη πρόταση Ατζούν και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να προβάλουν αντιρρήσεις για τη συμμετοχή του Τούρκου επιχειρηματία στη μετοχική σύνθεση του ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή ο Ατζούν Ιλιτζαλί προτείνει στον Αλαφούζο την εξαγορά του 40% των μετοχών του Παναθηναϊκού με την προϋπόθεση ότι θα αναλάβει και το μάνατζμεντ.

Η πρόταση για τον ΣΚΑΪ περιλαμβάνει την εξαγορά του 49% των μετοχών του ΣΚΑΪ το μάνατζμεντ του οποίου θα παραμείνει στον Αλαφούζο αλλά ο έλεγχος του ψυχαγωγικού προγράμματος θα περάσει στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση στον Τούρκο επιχειρηματία.

Δεν αποκλείεται να περιμένει το πράσινο φως από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να προχωρήσει στη συμφωνία.»

Tagged