Δημήτρης Σκαρμούτσος για τις φήμες χωρισμού: «Δεν δίνω δικαίωμα σε κανέναν να μιλάει για την προσωπική μου ζωή»

Κουτσομπολιό

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο γνωστός σεφ, που και φέτος συνεργάζεται με τη Φαίη Σκορδά, μίλησε για τις πρόσφατες φήμες χωρισμού που κυκλοφόρησαν για τον ίδιο και τη σύντροφό του, Μαριέττα, καθώς και για τη δημόσια εξομολόγηση που έκανε σχετικά με την εξάρτηση που είχε από τα ναρκωτικά.

«Μέχρι τα 30 μου δεν πίστευα ότι θα κάνω παιδιά στη ζωή μου. Μόλις ήρθε το παιδί, όλα μέσα μου άλλαξαν. Για πρώτη φορά κατάλαβα τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. Έγραφαν ότι χώρισα και φόρτωσαν και μία νέα σχέση, στεναχωρήθηκα», παραδέχεται ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Δεν δίνω δικαίωμα σε κανέναν να μιλάει για την προσωπική μου ζωή. Τα δημοσιεύματα δεν ίσχυαν, υπάρχει ένα παιδί στη μέση και ο καθένας που τα γραφεί πρέπει να τα διασταυρώσει. Με πήραν τηλέφωνο μόνο ένα site, αφού είχαν γραφτεί όλα αυτά. Υπήρχε πολλή στεναχώρια για όλο αυτό», εξομολογείται αμέσως μετά.

«Η σύντροφός μου, Μαριέττα, όλα αυτά τα δημοσιεύματα στην αρχή δεν τα αντιμετώπισε με πολλή ψυχραιμία και είναι λογικό. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην βγω να διαψεύσω όλα αυτά που έγραφαν, δεν το έκανα την πρώτη μέρα, γιατί ήμουν αρκετά στεναχωρημένος», τονίζει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για τις φήμες χωρισμού.

«Την αγαπώ πολύ τη Φαίη Σκορδά, ταιριάζουμε πολύ, ήξερα πως μαζί θα κάνουμε κάτι διαφορετικό. Στεναχωριέμαι όταν βλέπω να γράφονται πράγματα για αυτήν, είναι ένας άνθρωπος που δε θα σου πει ψέματα. Θα ταίριαζα και θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Λιάγκα, είναι και φίλος μου», δηλώνει για την τηλεοπτική του παρουσία στο Fay’s Time, ενώ ξεκαθαρίζει: «Θέλω και του χρόνου να δουλεύω με τη Φαίη Σκορδά, μπορεί στο νέο της βήμα να μη θέλουν εμένα».

«Ξεπέρασα την περιπέτειά μου με τον εθισμό και το είπα δημόσια. Πιστεύω να βοήθησα. Πολλοί μου έλεγαν να μην πω δημόσια για την προσωπική μάχη μου, γιατί θα καταστραφώ», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.