Δημήτρης Ουγγαρέζος: Είναι σε σχέση και το αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά

Κουτσομπολιό

Η κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» συνάντησε το πρωί της Τετάρτης 14/2 τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το αν γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το εάν έχει δεχτεί δώρα από κάποια σύντροφο στο παρελθόν.

Η Φαίη Σκορδά με αφορμή τις δηλώσεις του παρουσιαστή έκανε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, αφήνοντας υπονοούμενα για νέο έρωτα.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είπε: «Εγώ πιστεύω ότι ο Δημήτρης επειδή αυτοσαρκάζεται πολύ και βγάζει προς τα έξω αυτό, αλλά δεν ισχύει γιατί έχει πάρα πολλές κατακτήσεις, άσχετα που κάποιες σχέσεις δεν λειτούργησαν όπως θα ήθελε. Γνωρίζω πάρα πολλά κορίτσια που θα ήθελαν να βγουν μαζί του και επίσης ξέρω ότι και αυτή την περίοδο δεν είναι solo, έτσι έχω ακούσει, ο ίδιος δεν μου έχει πει κάτι» και πρόσθεσε με χιούμορ: «Τώρα θα μου κάνει μπλοκ. Χρόνια πολλά Δημήτρη μου, σ’ αγαπώ πολύ».