Δεν πρόλαβε να κλείσει δίμηνο ο Νίλσεν στην Κηφισιά! Επικρατέστερος διάδοχος ο Μπράτσος

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς. Ο Ντέιβιντ Νίλσεν αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς, με την οποία εργάστηκε για μόλις 52 ημέρες!

Η Αθηναϊκή ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση έκανε γνωστή την απόφασή της να διακόψει την συνεργασίας της με τον Δανό προπονητή.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωσή της:

Ολοκλήρωση συνεργασίας με Ντέιβιντ Νίλσεν

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ντέιβιντ Νίλσεν.

Στο διάστημα που βρέθηκε στον σύλλογο, ο Ντέιβιντ Νίλσεν δούλεψε σκληρά και με αποφασιστικότητα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά για την πορεία της ομάδας.

Ο επαγγελματισμός και το ήθος του Ντέιβιντ Νίλσεν δεν αμφισβητούνται στο ελάχιστο κι αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα χαρακτηρίζουν το διάστημα που βρέθηκε στην Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του σχολίασε την εξέλιξη αυτή. «Τα πήγαμε καλά, αλλά δεν είχαμε τα αποτελέσματα μαζί μας. Έχουμε παίξει απέναντι σε πολλές ομάδες στο πάνω ταμπλό του πρωταθλήματος και ήταν δύσκολο, γιατί είμαστε μικρότερη ομάδα. Έχουμε υποστεί κάποιες μάλλον άσχημες ήττες, αλλά για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ κερδίζει τις περισσότερες ομάδες με πολλά γκολ. Αν είχαμε κερδίσει έναν αγώνα στον οποίο είχαμε έρθει ισόπαλοι, απέναντι σε μία από τις άλλες ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία επίσης, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Μπράτσος φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει το πόστο.

Tagged