Χρήστος Βολικάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor

Κουτσομπολιό

Λίγες ώρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor o Χρήστος Βολικάκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Με ένα μακροσκελές αιχμηρό κείμενο, ο Χρήστος Βολικάκης εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του από το «Survivor».

«Μια όμορφη εμπειρία ζωής έκλεισε για εμένα , ένα παιχνίδι που γίνεται τρόπος ζωής και μαθαίνεις να εκτιμάς περισσότερο κάποια πράγματα στην έξω ζωή .
Ίσως και να ήθελα να κάτσω παραπάνω αλλά κάποιες αξίες – ηθική – αρχές – ιδανικά στην ζωή μου δεν αλλάζουν και φυσικά η υγεία μου και η αξιοπρέπεια μου είναι πάνω από όλα .

3 βράδια είχα να κοιμηθώ σκέφτοντας τι γίνεται πόσο ψέμα και υποκρισία υπάρχει τελικά. Ειλικρινά δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που άκουγα και έβλεπα.

Είμαι ένα απλό παιδί και δεν θέλω να ασχολούμαι με τοξικούς ανθρώπους, με ανθρώπους διπρόσωπους που άλλη συμπεριφορά έχουνε on camera και άλλη off camera. Με ανθρώπους που προτιμούν να πατήσουν και να εκθέσουν άλλους ανθρώπους για να παραμείνουν άλλη μια εβδομάδα στο παιχνίδι.

Εγώ όμως έφυγα γιατί τα χρήματα στη ζωή μου δεν είναι το παν και δεν θα μπορούσα ποτέ να πατήσω επι πτωμάτων όπως έκαναν κάποιοι άλλοι παίκτες για να παραμείνουν έστω μια εβδομάδα ακόμα .

Μακάρι να έδειχναν τα πάντα, να είχε παντού κάμερες εκεί θα γελούσαμε πραγματικά με την συμπεριφορά κάποιων παικτών .

Ο κόσμος βλέπει και κρίνει τους αληθινούς ανθρώπους απο τους ψεύτικους και ύπουλους ανθρώπους που προσπαθούν να βγάλουν on camera κάτι άλλο από αυτό που είναι τελικά στην πραγματικότητα .

Εύχομαι το φετινό survivor να το κερδίσει μαχητής από την μπλε ομάδα αληθινά παιδιά που προσπαθούν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και όχι επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι .

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με στηρίζετε μέσα από την καρδιά μου αλλά και την παραγωγή του survivor για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Επιστρέφω στην αγαπημένη μου οικογένεια στους δικούς μου ανθρώπους , και περιμένω πως και πως να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδάκι μου και τα ανηψάκια μου που μου έχουν λείψει τόσο πολύ».