Χρήστος Μάστορας: Επέστρεψε στην σκηνή μετά την περιπέτεια με την υγεία του – Εμφανίστηκε με γυαλιά ηλίου

Κουτσομπολιό

Ο Χρήστος Μάστορας εμφανίστηκε κανονικά το βράδυ της Παρασκευής 16/2 στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει με τον Σάκη Ρουβά και την Αναστασία.

Πιο αναλυτικά, ο Χρήστος Μάστορας, που τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από μία λοίμωξη στο μάτι του, και αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της προηγούμενης εβδομάδας και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, επέστρεψε κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ενώ όπως θα δείτε, επέλεξε να φορέσει γυαλιά ηλίου πάνω στην σκηνή, προκειμένου να προστατέψει τα μάτια του.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο, αλλά και των εξετάσεών του, στις οποίες περιέγραφε τι του συνέβη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα. Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος…Ψάξτε το. Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί..».