Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του

Κουτσομπολιό

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πήρε εξιτήριο μετά από σχεδόν 20 ημέρες στο νοσοκομείο, έπειτα από τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός ηθοποιός υπέστη ένα οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί και στη συνέχεια παρέμεινε για κάποιες μέρες στο νοσοκομείο ώστε να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και παράλληλα να παρακολουθείται από γιατρούς.

Σήμερα Τετάρτη 10/4 ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης επέστρεψε και στα social media, όπου έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά το δυσάρεστο συμβάν. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης φωτογραφήθηκε μαζί με το σκυλάκι της Δανάης Μπάρκα στην αγκαλιά του και παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσοι του ευχήθηκαν για τις δύσκολες ημέρες που πέρασε.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Tα δύσκολα πέρασαν…Oι ευχές η αγάπη σας κι οι αγκαλι;ew σας με περιβάλουν από την πρώτη στιγμή! Αγκαλιά με την Μπουκιά σας στέλνω όλη μου την αγάπη κι όλα μου τα ευχαριστώ μέσα απ’  την καρδιά μου. Tη φώτο την έβγαλε η Δανάη μου».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε: