Χατζισαφί: «Δεν έχω αποφασίσει εάν θα αποσυρθώ από την Εθνική ομάδα του Ιράν»

Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο

Μόνο να αποσυρθεί από την εθνική Ιράν δεν σκέφτεται ο Εχσάν Χατζισαφί.
Ο αμυντικός της ΑΕΚ δεν βρίσκεται στις κλήσεις του Αμίρ Γκαλενόι, όπως και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ του Άρη. Αποφάσεις που ερμηνεύτηκαν από τα Μέσα του Ιράν ως κινήσεις που συμπεριλαμβάνονται στην πρόθεση ανανέωσης του ρόστερ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της Ασίας.
Ωστόσο, από την πλευρά του, ο πολύπειρος άσος τονίζει ότι δεν έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την εθνική, τονίζοντας μάλιστα ότι βρίσκεται στην καλύτερη κατάστασή του.

«Είμαι σε καλή κατάσταση και δεν έχω αποφασίσει να αποχαιρετήσω την εθνική ομάδα και εάν ο κ. Γκαλενόι το θεωρεί καλό, θα υπηρετήσω την εθνική ομάδα. Αυτές τις μέρες, ευτυχώς, είμαι στην καλύτερη κατάσταση της προετοιμασίας μου», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ιρανικό Μέσο ο αμυντικός της «Ένωσης».
Να σημειωθεί, δε, ότι στην πατρίδα του Χατζισαφί στέκονται και στο γεγονός ότι ο 34χρονος άσος βρισκόταν κοντά στο να βρεθεί στην κορυφή της λίστας των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές με το Ιράν. Συγκεκριμένα, είναι στην 3η θέση με 142 εμφανίσεις, με τον Νεκουνάμ να έχει 149 και τον Νταεΐ να είναι 2ος με 148 συμμετοχές.

Tagged