Μπέος: «Προσήλθα αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Μετά την είδηση για τη σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχος προχώρησε σε δηλώσεις, τονίζοντας πως αυτός ήταν που προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Οπως αναφέρει ο Αχιλλέας Μπέος προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα, υπέγραψε και στη συνέχεια αποχώρησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου:
«Σχετικά με τα περί δήθεν σύλληψής μου μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον μου ο γνωστός Γαργάλας, σημειώνω τα εξής:

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να υποβάλλει μήνυση για όποιο λόγο κρίνει εκείνος αναγκαίο, αναλαμβάνοντας βέβαια και τις ανάλογες ευθύνες. Είναι, όμως, επίσης βασική υποχρέωση των Εισαγγελικών Αρχών να αξιολογούν και να κρίνουν τη σοβαρότητα της κάθε μήνυσης, πριν προχωρήσουν στην όποια διαδικασία.

Στην δική μου περίπτωση θέμα σύλληψης δεν υφίσταται. Προσήλθα αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, υπέγραψα και αποχώρησα. Αλλωστε η διαδικασία του αυτοφώρου δεν τηρείται για Δημάρχους.

Όσοι ζουν από το ‘επάγγελμα’ της διαστρέβλωσης και της παραπληροφόρησης μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική έκθεση του αξιωματικού υπηρεσίας και να ενημερωθούν, όσο κι αν τους ενοχλεί, για την αλήθεια.

Εκτενώς, και για το θέμα αυτό, θα αναφερθώ στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσω αύριο, Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου».

Tagged