Μπαρτζώκας: «Σκεφτόμαστε μόνο τον προημιτελικό με το Περιστέρι»

Ειδήσεις Μπάσκετ

Μετράμε αντίστροφα πλέον από την διεξαγωγή του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα φιλοξενηθεί για ακόμη μία χρονιά στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.
Ο Ολυμπιακός που είναι κάτοχος του θεσμού τα δύο τελευταία χρόνια θέλει ως οργανισμός όσο τίποτε άλλο να διατηρήσει τα κεκτημένα.
Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναφέρεται στις ευχάριστες στιγμές που έχει ζήσει στο Ηράκλειο, όπου θα διεξαχθεί το Final-8 του Κυπέλλου, αλλά και το δυνατό ματς με το Περιστέρι bwin για τα προημιτελικά.
Αναλυτικά, όσα είπε:
«Για όλους το ίδιο είναι. Εμείς δεν έχουμε τόσο ευρύ ορίζοντα για το τουρνουά. Σκεφτόμαστε μόνο το ματς με το Περιστέρι, που είναι πολύ δυνατό, πρέπει να ανταγωνιστούμε, να παλέψουμε το παιχνίδι, να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό και να κερδίσουμε. Μετά θα δούμε τα επόμενα, αν προκύψουν. Δεν πιστεύω ότι σε ένα τουρνουά πας και σκέφτεσαι τρία παιχνίδια. Μόνο οι βοηθοί προπονητές προετοιμάζουν το σκάουτινγκ των πιθανών ομάδων. Οι παίκτες και ο προπονητής σκέφτονται μόνο το πρώτο παιχνίδι, που είναι ιδιαίτερα δύσκολο.
Η Κρήτη, εμένα προσωπικά αλλά και στον Ολυμπιακό, δημιουργεί ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Τις δύο τελευταίες διοργανώσεις στο Ηράκλειο τις κερδίσαμε. Θέλουμε να κάνουμε το ίδιο. Όποιος παίζει στον Ολυμπιακό έχει υψηλό κίνητρο, έτσι πρέπει να είναι. Θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε τη διοργάνωση, το πρώτο παιχνίδι κι αν προκύψουν τα υπόλοιπα. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο Ηράκλειο, είναι μια φανταστική πόλη, με πολλές ομορφιές, εστιατόρια, παραλίες και μπορεί αν φιλοξενήσει πολύ ωραία παιχνίδια».

 

Tagged