Μπαρτζώκας: «Ο Γιαννακόπουλος μού επιτίθεται εδώ και μήνες»

Ειδήσεις Μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση μετά τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ φτάνοντας με άνετο τρόπο στην νίκη επί του Προμηθέα με 80-69.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για ξεκάθαρη προσπάθεια στοχοποίησής του από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο,
«Δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ με έναν πρόεδρο ομάδας. Η δική μου δουλειά δεν είναι αυτή. Δεν έχω κάτι με τον Εργκίν (Αταμάν), που με την ευκαιρία θέλω να συλλυπηθώ για την απώλεια του πατέρα του. Ο αντίπαλος πρόεδρος μού επιτίθεται με όλους τους τρόπους εδώ και μήνες. Δεν είναι δική μου δουλειά να το αντιμετωπίσω. Δεν έχω social media, δεν έχω ΜΜΕ όπως εκείνος να απαντήσω, ούτε θέλω να το κάνω, θέλω να μιλάω μόνο για την ομάδα μου. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Η ανακοίνωση της ομάδας μας προφανώς με καλύπτει απόλυτα. Είναι μοιραίο, όταν κοουτσάρεις τον Ολυμπιακό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στο παρελθόν ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε στην ίδια θέση. Είναι αυτό το τοξικό παιχνίδι που παίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα όταν και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές, όπως φέτος που είναι δυνατός ο Παναθηναϊκός. Αν είναι προσωποποιημένο σε μένα, ίσως να με τιμάει κιόλας. Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό γιατί πιστεύουν πως κάνω κάτι καλά», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών.
Όσο για τη νίκη επί του Προμηθέα και τα playoffs με την Μπαρτσελόνα είπε: «Έχουμε να βελτιώσουμε την ομάδα μας σε τομείς που δεν έχουμε σχέση με το σημερινό παιχνίδι. Είναι λογικό ότι πιεστήκαμε κάνοντας τον καλύτερο δεύτερο γύρο στην Ευρωλίγκα, μαζί με 1-2 ομάδες ακόμη ίσως. Στο πρωτάθλημα η ομάδα προσπαθεί να κατεβάσει επίπεδο έντασης σε αυτά τα παιχνίδια, αφού το σημερινό ματς δεν είχε ιδιαίτερη σημασία. Το κίνητρο είναι μεγάλο, χωρίς αμφιβολία. Όλα τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα θα είναι αίμα κι άμμος πλέον, θα υπάρχει μεγάλη ένταση. Και οι οκτώ ομάδες θα είναι πολύ καλές, θα είναι συναρπαστικά τα παιχνίδια».

Tagged