Μπαρτζώκας: «Δείξαμε χαρακτήρα, πήραμε μια από τα πιο σημαντικές νίκες»

Ειδήσεις Μπάσκετ

Πυγμή, χαρακτήρα καρδιά αλλά κυρίως νοοτροπία κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας επέδειξε ο Ολυμπιακός φτάνοντας στην νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια με 74-69
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στη Βίρτους, παρά τις πολλές απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει, στάθηκε στη σκληρή άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του και στις πολλές ασίστ στο δεύτερο ημίχρονο που επηρέασε την απόδοση των Ιταλών κι αναφέρθηκε στην ηρεμία που έβγαλαν κάποιοι παίκτες του στη διάρκεια της αναμέτρησης.
Αναλυτικά: «Αισθάνομαι υπέροχα. Αυτό το ματς ήταν ένα απ’ τα πιο σημαντικά της σεζόν για εμάς. Ήταν μία απ’ τις πιο σημαντικές νίκες. Ο Γουόκαπ ήταν εκτός, ο Γουίλιαμς-Γκος έκανε μόλις μία προπόνηση με την ομάδα κι ο Μήτρου-Λονγκ έκανε μισή. Δείξαμε χαρακτήρα.
Παίξαμε σκληρή άμυνα κι αυτή έκανε τη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές ασίστ και λίγα λάθη που έκαναν τη διαφορά. Στη Βίρτους έγινε το αντίθετο. Είχαν πολλά λάθη και λίγες ασίστ. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στη Βίρτους. Είναι μία έμπειρη ομάδα, πασάρουν πολύ για να βρουν τη σωστή επιλογή. Είναι μία μεγάλη νίκη.
Πολλοί παίκτες μας, που συνήθιζαν να παίζουν με τον Γουόκαπ ως τον ηγέτη μας, ως τον βασικό χειριστή μας, ήταν κάπως διστακτικοί απόψε. Τους είπα να ηρεμήσουν κι ότι μόνο έτσι θα αλλάζαμε το παιχνίδι».

Tagged