Μπαρτζώκας: «Ακόμη μεγαλύτερη δίψα!»

Ειδήσεις Μπάσκετ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει στο Λιμάνι της καρδιάς του και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου για δύο ακόμη χρόνια
Τεράστια τιμή χαρακτήρισε ο επιτυχημένος Έλληνας κόουτς την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2026, καθώς όπως είπε θα συμπέσει με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.
Από ‘κει και πέρα, ο 59χρονος προπονητής ευχαρίστησε τους προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την εμπιστοσύνη τους και στο τέλος τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και οι συνεργάτες του έχουν μεγαλύτερη δίψα και όρεξη για νέες επιτυχίες με τους «ερυθρόλευκους».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Olympiacosbc.gr:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός κυρίους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και στον τρόπο δουλειάς του προγράμματός μας. Είναι τεράστια τιμή το ότι θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τα χρώματα της ομάδας μας, ειδικά στην ιστορική συγκυρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυσή της. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα το κάνουμε με την ίδια μεθοδικότητα, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη δίψα και όρεξη για επιτυχίες!».

Tagged