Αρνείται να παραιτηθεί ο Στοϊκοβιτς από τον πάγκο της Σερβίας

Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο

Αρκετά χρόνια τώρα η εθνική ομάδα της Σερβίας, παρόλο που διαθέτει στο ρόστερ της ποιοτικούς παίκτες, όπως οι Μίτροβιτς, Τάντιτς, Βλάχοβιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, δεν προχωράει στις διοργανώσεις και δεν κάνει το βήμα παραπέρα.
Κάτι τέτοιο συνέβη και στο Euro 2024 όπου οι «πλάβι» αποκλείστηκαν στους ομίλους της διοργάνωσης από τη Δανία και δεν άφησαν καλές εντυπώσεις για ακόμη μια φορά.
Αμέσως μετά τον αποκλεισμό λοιπόν, μια μερίδα ποδοσφαιριστών διαμαρτυρήθηκε στην ομοσπονδία της Σερβίας με σκοπό να απολυθεί ο Στοΐκοβιτς, ασκώντας βέτο ότι δεν θα ξαναπαίξουν με το εθνόσημο στο στήθος. Κάτι το οποίο όμως δεν εισακούστηκε και ο Σέρβος άλλοτε σπουδαίος ποδοσφαιριστής συνεχίζει έστω και προσωρινά στην ομάδα.
Τα τελευταία σερβικά δημοσιεύματα μάλιστα κάνουν λόγο ότι ο 59χρονος προπονητής αρνείται να παραιτηθεί παρά το τεταμένο κλίμα που επικρατεί και ο λόγος είναι το νέο συμβόλαιο που έχει υπογράψει. Όπως αναφέρεται στο εξωτερικό, ο Στοΐκοβιτς θα χάσει αρκετά χρήματα αν παραιτηθεί και δεν έχει σκοπό να το κάνει, παρά την σκληρή κριτική που δέχεται.

Tagged