Αράο: «Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι αν θέλουμε να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Ο «μεστός» ΠΑΟΚ τιμώρησε με Τόμας τα πολλά λάθη του κακού αμυντικά Παναθηναϊκού και με το 3-2 πέρασε μόνος πρώτος, προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας των playoffs.
Μετά την αναμέτρηση, ο Γουίλιαν Αράο στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του, ειδικά στο πρώτο μέρος, τονίζοντας πως πρέπει οπωσδήποτε το «τριφύλλι» να βελτιώσει το αγωνιστικό του πρόσωπο αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Δεν θα έλεγα ότι φταίει το γρήγορο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, δεν μπορούμε και δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε ένα τέτοιο γκολ και μάλιστα στο 2ο λεπτό και ακόμα περισσότερο εντός έδρας. Μετά προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, περάσαμε στην αντεπίθεση, σημειώσαμε γκολ, δεχθήκαμε όμως το 1-2.
Στο β’ παίξαμε καλά, κάναμε αντεπιθέσεις, θέλαμε τη νίκη αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θέλαμε και η αλήθεια είναι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι τη στιγμή που θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»
Αυτό που έλειψε ήταν τα γκολ. Στο β΄ ελέγξαμε το παιχνίδι ήμασταν επιθετικοί, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Για να μπορέσεις να νικήσεις πρέπει να σκοράρεις. Δεν είναι θέμα μόνο των επιθετικών, δεν είναι δικό τους το θέμα αλλά όλη η ομάδα, όλη η ομάδα έχει το φταίξιμο και όλοι έπρεπε να παίξουμε καλύτερα».

Tagged