Άντζελα Δημητρίου: Όλη η αλήθεια για τη ξαφνική αποχώρησή της από το J2US – «Δεν είχε τη δύναμη να πηγαίνει ούτε στις πρόβες»

Κουτσομπολιό

Η Άντζελα Δημητρίου στο τελευταίο live του J2US αιφνιδίασε την παραγωγή και το τηλεοπτικό κοινό, όταν ανακοίνωσε ότι πρέπει να αποχωρήσει από το J2US λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει.

«Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Πέρασα τέλεια, όπως περνάω κάθε φορά που έρχομαι στο J2US, αλλά δυστυχώς το τίμημα πληρώνεται. Από τη στιγμή που έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω. Δε γίνεται διαφορετικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο, αγαπάω όλο τον κόσμο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή τους και την κατανόησή τους», είπε η Άντζελα Δημητρίου για την αποχώρησή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό ΣουΣου», η Άντζελα Δημητρίου έχει περάσει μια αρκετά δύσκολη περίοδο τόσο με τη κρίση στη σχέσεις της με την κόρη της και τον γαμπρό της όσο και με την απώλεια της μητέρας της.

«Όταν επέστρεψε στο J2US είναι αυτό που δεν έχεις ακόμη συνειδητοποιήσει τι γίνεται. Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Είναι δύσκολα. Μου μετέφεραν ότι δεν είχε τη δύναμη να πηγαίνει ούτε στις πρόβες. Ήταν και λίγο άδικο για τον Στέλιο Δρουμαλιά», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.