Άντζελα Δημητρίου: Έδωσε εντολή στους πορτιέρηδες στο Barbarella να διώξουν τον γαμπρό της

Κουτσομπολιό

Το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό αποκάλυψε μια πληροφορία που ήρθε στα αυτιά του από την πρόβα τζενεράλε της Άντζελας Δημητρίου το βράδυ της Τρίτης στο Barbarella.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, η Άντζελα Δημητρίου έδωσε εντολή στους μετρ και στους ανθρώπους στην υποδοχή του μαγαζιού, πως αν δουν να έρχεται ο γαμπρός της ή Γρηγόρης Εκμαλιάν (κουμπάρος του ζευγαριού), να τους διώξουν.

Παράλληλα η Άντζελα Δημητρίου προειδοποίησε πως αν μπουν μέσα στο μαγαζί, η ίδια θα κατέβει από την πίστα.

«Εγώ έχω ρεπορτάζ που θα σας το μεταδώσω. Το γνωρίζω και το δίνω αποκλειστικά εγώ εδώ από την εκπομπή. Μαζεύτηκαν χθες όλοι οι συνεργάτες του μαγαζιού και η Άντζελα τούς είπε ένα πράγμα και το άκουσαν όλοι. Έχω καλές σχέσεις με το μαγαζί και μου το μετέφεραν παραπάνω από δύο άτομα.

Τους είπε η Άντζελα Δημητρίου “σε δυο ανθρώπους στέλνω ένα μήνυμα και το λέω εδώ σε εσάς, στους μετρ, στους πορτιέρηδες και σε όσους είναι στην πόρτα του μαγαζιού. Έτσι και μπει στο μαγαζί ο γαμπρός μου ο Φώτης ή ο κύριος Εκμαλιάν που βγαίνει στα κανάλια, εγώ θα κατέβω από την πίστα. Να τους διώξετε”. Είπε μόνο γι’ αυτά τα δύο πρόσωπα και όχι για την κόρη της», είπε ο Γιώργος Λιάγκας