Άντζελα Δημητρίου: Ανατροπή μετά την απόφασή της να κινηθεί νομικά εναντίον της κόρης της

Κουτσομπολιό

Σύννεφα εξακολουθούν να υπάρχουν στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, μετά τον έντονο διαπληκτισμό τους στο ταξίδι τους στην Αμερική.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, στη Super Κατερίνα, η Άντζελα Δημητρίου είχε αποφασίσει να κινηθεί νομικά εναντίον της άλλης πλευράς.

«Είχαμε ακούσει ότι μπορεί να φτάσουν στα δικαστήρια. Όπως είχε πει και στην εκπομπή μας η Βάσια Καπερνάρου, σκόπευε να κινηθεί νομικά η Άντζελα Δημητρίου απέναντι σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά.

Αυτό λοιπόν που μαθαίνω τώρα είναι ότι υπάρχει μια ανατροπή. Η Άντζελα Δημητρίου είχε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα με την δικηγόρο της, Βάσια Καπερνάρου στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει “παγώσει” τα πάντα, δεν θέλει να προχωρήσει η διαδικασία γιατί και ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά εξαιτίας και του θανάτου της μητέρας της», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Θέλει τα πάντα να ηρεμήσουν, να ηρεμήσει και η ίδια πρωτίστως και μετά να δει τι μέλλει γενέσθαι», πρόσθεσε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την Άντζελα Δημητρίου και την δύσκολη περίοδο που βιώνει.