Αντέδρασε ο Ολυμπιακός για τον Έλληνα διαιτητή στο ΑΕΚ-Άρης: «Ανηθικότητα με όρους μαφίας»

"Κοριός" στα Αποδυτήρια Ειδήσεις Κουτσομπολιό Ποδόσφαιρο Το Θέμα της Ημέρας

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε ασχολίαστο το θέμα για τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στα παιχνίδια της ΑΕΚ και με τον Άρη κάνοντας λόγο για «ανηθικότητα με όρους μαφίας».
Το όλο θέμα που δημιουργήθηκε με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στα παιχνίδια του Άρη με την ΑΕΚ δεν πέρασε στα… ψιλά από τον Ολυμπιακό, με ανθρώπους γύρω από την ομάδα να σχολιάζουν πως πρόκειται για αθέτηση μίας συμφωνίας κυρίως που είχε γίνει μεταξύ των ομάδων στην αρχή της σεζόν και μια ανήθικη κίνηση τονίζοντας παράλληλα αυτό δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν αφού προέρχεται ανθρώπους που όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν «λειτουργούν με όρους μαφίας και έχουν σαπίσει το ποδόσφαιρο».
Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:
«Οι ομάδες συμφώνησαν στα πλέι οφ να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές. Ήταν μια συμφωνία κυρίων. Για να αλλάξει πρέπει να αλλάξει η συμφωνία ή κάποιοι να μην είναι κύριοι.

Τα πράγματα είναι απλά. Το να αποφασίζουν δυο ομάδες, λες και δεν αφορά και τους υπόλοιπους το αποτέλεσμα των αγώνων τους και η βαθμολογία, είναι απο μόνο του ανήθικο.

Αλλά σε ποιόν κάνει εντύπωση η ανηθικότητα των ανθρώπων που λειτουργούν με όρους μαφίας και έχουν σαπίσει το ποδόσφαιρο;

Σε ποιον κάνει εντύπωση η φωτογραφία, από τη νυχτερινή συνάντηση παραγόντων των δυο ομάδων που σε λίγες μέρες παίζουν μεταξύ τους και με την παρουσία του «νταλαβεριτζή» όλων των κατηγοριών στη διαιτησία και όχι μόνο, του διάσημου… Διακοφώτη; Μόνον ο Μάνταλος έλειπε.

Στο πρωτάθλημα που ήδη έχει αλλοιωθεί βαθμολογικά από διαιτητές που δεν ορίζονται φυσικά από το… φάντασμα από την Σουηδία αλλά από τον γνωστό στους πάντες Μάνταλο και όσους ΥΠΗΡΕΤΕΙ, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι διαφορετικό!

Και αφού ο Υπουργός Αθλητισμού είναι ανύπαρκτος και δουλικά προσκείμενος στην ομάδα που υποστηρίζει (ΑΕΚ), κράτος δεν υπάρχει, μένει η Δικαιοσύνη, που θα έπρεπε να κινηθεί και αυτοβούλως όπως έχει κάνει στο παρελθόν, να βγάλει το ποδόσφαιρο από το βούρκο, καθαρίζοντάς το από αποβράσματα, λαθραίους και στοιχηματζήδες!».

Tagged