Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αν έρθει στο TV Queen, θα είναι η μέρα που θα αρρωστήσω»

Κουτσομπολιό

Το πρωί της Παρασκευής ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», περιέγραψε με θετικά λόγια την πρώτη του συνάντηση με την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία θα παρουσιάσει το TV Queen στο Open.

«Πήγε καταπληκτικά. Θα είναι live. Υπήρχε η άποψη να είναι γραμμένο. Εγώ τα γραμμένα τα έχω γραμμένα, είμαι υπέρ του ζωντανού. Ακόμα και άτεχνα πράγματα να έχει, έχει άλλο νεύρο το ζωντανό. Μάθαμε τη σκαλέτα όπως την έχει στήσει η Ελευθερία Κεφαλά. Η Ιωάννα ήταν μία χαρά, παρακολουθούσε πολύ προσεκτικά και άκουγε. Ήταν η καλύτερη μαθήτρια στην ανάγνωση της σκαλέτας, ο πιο ζωηρός μαθητής ήμουν εγώ γιατί είχα πολλές προτάσεις να κάνω. Όποτε συμμετείχε και η Ιωάννα υπήρχε ένα θετικό κλίμα ενός ανθρώπου που αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να γίνει έτσι έναντι του άλλου. Αυτή ήταν η πρώτη μας συνεργασία. Κάθεται απέναντί μου. Είναι πάρα πολύ όμορφη, πολύ γλυκιά», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ωστόσο, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να κάνει guest η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε γελώντας: «Δεν το έχω ακούσει για τη Σπυροπούλου. Είναι την ημέρα που θα αρρωστήσω, ε;».