Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: «Της βγάζω το καπέλο γιατί δεν “κουκουλώνει” τίποτα»

Κουτσομπολιό

Την εβδομάδα που μας πέρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Κατερίνα Καινούργιου ήρθαν πολλές φορές σε αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» συνάντησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, κι εκείνος σχολίασε τις εντάσεις on camera.

«Υπάρχουν και συνεργασίες που στον αέρα είμαστε αγαπημένοι και όταν πάμε σε διαφημίσεις, βριζόμαστε. Εκεί είναι που μπορώ να πω, γενικότερα στην εκπομπή, ότι της βγάζω το καπέλο διότι δεν καλύπτει, δεν κρύβει και δεν κουκουλώνει τίποτα. Δε βάζει κάτι κάτω από το χαλί κι ο κόσμος, εφόσον αποκαλύπτονται τα θέματά της, έχει μια ειλικρινή, θέση στάση και αντίληψη των πραγμάτων» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ο Γιώργος Νταλάρας θέλησε να μιλήσει για την παθογένεια της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είχε κάτι προσωπικό με τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί… Με έναν όχι πολύ εύστοχο τρόπο, μίλησε για την παθογένεια της τηλεόρασης. Εκεί στόχευσε και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Το είπε ωμά και βγήκαν όλοι να στηρίξουν το σπίτι τους. Υπήρξαν πολλοί λίγοι, ανάμεσά τους και η Ναταλία Γερμανού, που δεν είπαμε “η τηλεόραση είναι το σπίτι μας”. Αν το αγαπάμε πραγματικά πρέπει να του κάνουμε κριτική» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Η συνάντηση με τον Κώστα Τσουρό και την ομάδα του έγινε όταν πήγα στο “Όλα για τη ζωή μας”, που γράφεται στο ίδιο στούντιο… Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε με τα παιδιά και βγάλαμε μια φωτογραφία…» είπε τέλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος, απαντώντας στις φήμες που τον ήθελαν να έχει μπει σε συζητήσεις προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα του Κώστα Τσουρού τη νέα τηλεοπτική σεζόν.