Ανακοίνωσε τον Φαλ ο Παναθηναϊκός για 2+1 χρόνια!

"Κοριός" στα Αποδυτήρια Ειδήσεις Κουτσομπολιό Μπάσκετ Το Θέμα της Ημέρας

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προχώρησε σε μία μεταγραφική κίνηση που ήρθε από το… πουθενά, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ, που πρόσφατα αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών και εντάσσεται στο ρόστερ των «πρασίνων» ενόψει της νέας σεζόν.
Η συμφωνία ολοκληρώθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με το όνομα του 34χρονου ψηλού να μην βρίσκεται ανάμεσα στα μεταγραφικά σενάρια που απασχολούσαν το «τριφύλλι» τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Φαλ έρχεται να προσθέσει εμπειρία, μέγεθος και αμυντική παρουσία στη ρακέτα του Παναθηναϊκού, αποτελώντας μία ακόμη λύση στη θέση «5». Παράλληλα, αναμένεται να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο μέσα στο επόμενο διάστημα, κάτι που διευκολύνει σημαντικά τη διαχείριση του ρόστερ και των διαθέσιμων θέσεων ξένων.

Παρά την απόκτησή του, οι «πράσινοι» εξακολουθούν να κινούνται στην αγορά για την προσθήκη ενός ακόμη σέντερ πρώτης γραμμής, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην καριέρα του στη Euroleague με Ολυμπιακό και Βιλερμπάν, ο Μουσταφά Φαλ μετρά 7,3 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ κατά μέσο όρο.

Tagged