Αλμέιδα για τη διακοπή: «Είναι σαν να γίνεται πάρτι και να κλείνουνε τα φώτα»

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Θέση για την επικείμενη διακοπή του πρωταθλήματος πήρε ο Ματίας Αλμέιδα μετά την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας με 4-0

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ματίας Αλμέιδα μετά το 4-0 επί της Λαμίας:
Για τη νίκη: «Πιστεύω ότι κάναμε ένα έξυπνο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο, που κλείνεται καλά. Επιμέναμε προκειμένου να ανοίξουμε το σκορ και το καταφέραμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ήμασταν καλά τοποθετημένοι, καλά στημένοι στο γήπεδο, είχαμε πολλές πάσες και οι παίκτες μας σκέφτηκαν πολύ έξυπνα και κατάφεραν να βρουν λύσεις στο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».
Για τους Πόνσε και Λιβάι Γκαρσία: «Υπάρχουν πιθανότητες να παίξουν μαζί. Τώρα, βέβαια, σταματάει πάλι το πρωτάθλημα. Είναι σαν να γίνεται πάρτι και να κλείνουνε τα φώτα. Ο Λιβάι φεύγει να παίξει με την εθνική του, έχει σημαντικά παιχνίδια και ελπίζουμε να γυρίσει όπως τον στέλνουμε. Περιμένουμε, βέβαια, να επιστρέψουν οι τραυματίες που έχουμε αυτό το διάστημα. Είναι πάντως μια πιθανότητα».
Για τον Τσιλούλη: «Ακόμα δεν έχω να πω κάτι. Σέβομαι τους ποδοσφαιριστές, που προπονώ, είμαι συγκεντρωμένος στα επόμενα παιχνίδια, που έχουμε μπροστά μας και δεν έχω να πω κάτι».
Για τον Μουκουντί: «Ο Μουκουντί, πλέον, είναι καλά και υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός με τον Κάλενς. Βέβαια, τώρα θα φύγουν και οι δύο για να ταξιδέψουν, προκειμένου να παίξουν με τις εθνικές τους. Και σε αυτή την περίπτωση εύχομαι να επιστρέψουν όπως τους στέλνουμε να παίξουν».

Tagged