Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τη φημολογούμενη σχέση με τον Mente Fuerte

Κουτσομπολιό

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte.

«Δεν είμαι ερωτευμένη φέτος, είμαι εντελώς single, αλλά μου αρέσει, περνάω καλά, το διασκεδάζω», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πρόσθεσε: «Είμαι της παλιάς σχολής, μου αρέσουν οι άντρες που διεκδικούν, που προσπαθούν με κάθε τρόπο, δεν μου αρέσει η γυναίκα να είναι κυνηγός. Δεν προτιμάω το φλερτ μέσα από τα social media, ανοίγω πολύ σπάνια τα μηνύματα από εκεί».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε: «Αυτό είναι αστείο. Είχα ακουστεί το καλοκαίρι, μετά έγινε κενό και τώρα πάλι το ίδιο. Έχω να δω τον συγκεκριμένο άνθρωπο από το καλοκαίρι, δεν ξέρω πώς προκύπτει όλο αυτό. Δεν ξέρω πώς μπορεί να προέκυψε όλο αυτό, μήπως κυκλοφορεί στο Κολωνάκι ο άνθρωπος και νομίζουν ότι μένει σε εμένα; Δεν ισχύει σίγουρα».