Αλ. Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά πιστεύει ότι η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μπορεί να αποτελέσει το υπόδειγμα για την ανάπτυξη που θέλουμε»

Ειδήσεις

«Η Νέα Αριστερά πιστεύει ότι η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μπορεί να αποτελέσει το υπόδειγμα για την ανάπτυξη που θέλουμε. Πιστεύει ότι η ελληνική ύπαιθρος δεν πρέπει να ερημώσει αλλά να στηριχθεί. Πιστεύει ότι η Θεσσαλία και οι παραγωγοί της είναι απαραίτητοι για την επισιτιστική ασφάλεια και επάρκεια της χώρας. Πιστεύει ότι οι πολίτες μπορούν να νιώσουν ξανά ασφαλείς και να θωρακιστούν απέναντι στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης».

Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστερας Αλέξης Χαρίτσης από την Λάρισα κατά την διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του για τις ευρωεκλογές.

Ο κ. Χαρίτσης ξεδιπλώνοντας το πρόγραμμα του για την Θεσσαλία και την ανάγκη ανασυγκρότησης, είπε ότι «απαιτείται, ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός τόσο αντιμετώπισης των αιτιών της καταστροφής όσο και συνολικής αναδιοργάνωσης της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της Θεσσαλίας», για να συμπληρώσει πως το κόμμα προτείνει ένα νέο αναπτυξιακό σχέδιο «στην πράξη ένα νέο αναπτυξιακό υπόδειγμα για τη Θεσσαλία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tagged