Μετά από τέσσερα χρόνια ο Γενς Γιόνσον αποχωρεί από τον οργανισμό της ΑΕΚ, με τον Δανό να αναζητά νέες περιπέτειες στην καριέρα του, μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο Γιόνσον με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media είπε με τον δικό του τρόπο ένα τελευταίο «αντίο» στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος τον αγάπησε βαθύτατα και συνέχισε να τον λατρεύει παρά το γεγονός ότι είχε τεθεί εκτός ομάδας.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιένς Γιόνσον:
«Όλα τα καλά πράγματα έρχονται και τελειώνουν – και τι εκπληκτικό ήταν. 4 χρόνια, 3 από αυτά ήταν τα καλύτερα όχι μόνο για την καριέρα μου, αλλά και για τη ζωή μου.
Ήμουν τόσο περήφανος και τιμημένος να φοράω το πουκάμισο αυτού του όμορφου συλλόγου.
Η μεγαλύτερη μου ευχαριστία και ευγνωμοσύνη στους θαυμαστές – κάθε παίκτης πρέπει να προσπαθήσει να νιώσει την υποστήριξη από εσάς – το τελευταίο έτος ήταν το πιο δύσκολο για την καριέρα μου, εσείς το κάνετε αξίζει. Το να φωνάζω το όνομά μου μετά από ένα ολόκληρο έτος χωρίς να παίζω – εσείς είστε κάτι άλλο!
Όλα τα καλύτερα, πέρα και πέρα! Mόνο AEK»

