Η Πορτογαλία μπορεί να αγωνίστηκε χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τις εξελίξεις που οδήγησαν στην αποχώρησή του από την αποστολή, όμως δεν επηρεάστηκε και θριάμβευσε εκτός έδρας της Δανίας με 4-2. Οι Ίβηρες άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Ζοάο Κανσέλο. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 23′ με δυνατό σουτ του Ντάμσγκααρντ, όμως μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Γκονσάλο Ράμος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με πλασέ στην κίνηση. Η Δανία δεν παράτησε το παιχνίδι και στο 53′ έφερε ξανά το ματς στα ίσα με τον Ράσμους Χόιλουντ.
Στο 67ο λεπτό ο Βιτίνια με κεφαλιά έκανε το 2-3, ενώ στο 87′ ο Ζοάο Φέλιξ, έπειτα από ασίστ του Νταλότ, διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
Η Νορβηγία μπορεί να μπήκε με το δεξί στο φετινό Nations League επικρατώντας στην πρεμιέρα της Δανίας με 3-2, ωστόσο η συνέχει δεν ήταν ανάλογη. Κι αυτό διότι ακολούθησαν οι ήττες από Πορτογαλία (1-2) και Ουαλία (2-1) αντίστοιχα. Παρήγορο για τους Σκανδιναβούς ότι σκοράρουν.
Πρόβλεψη: Ακλόνητο φαβορί η Πορτογαλία

