Βεζένκοφ: «Βγάλαμε ενέργεια, τους δώσαμε ευκαιρία να επιστρέψουν»

Χωρίς κατηγορία

Ο Ολυμπιακός έδωσε συνέχεια στην εκπληκτική του κούρσα στη φετινή Ευρωλίγκα ξεπερνώντας το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα με 92-86.
Ο MVP της αναμέτρησης Σάσα Βεζένκοφ τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έπρεπε να βγάλουν ενέργεια για να νικήσουν τον Ερυθρό Αστέρα, χαρακτήρισε ταλαντούχα ομάδα τους Σέρβους, στάθηκε στη δική του αστοχία και στον εκνευρισμό που του προκάλεσε, αλλά και στο ότι μέτρησε η ομαδική δουλειά στο τέλος.

Αναλυτικά: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Για να νικήσεις τον Ερυθρό Αστέρα χρειάζεσαι μεγάλη ενέργεια. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά επέστρεφαν. Τους επιτρέψαμε να επιστρέψουν. Έχουν καλούς και ταλαντούχους παίκτες. Καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι κι είμαστε χαρούμενοι για αυτό.

Έχασα κάποιες βολές, κάποια ελεύθερα σουτ. Δεν το άφησα να με επηρεάσει, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, αλλά εκνευρίζομαι γιατί έχασα ελεύθερα σουτ, βολές. Στο κάρφωμα, πήδηξε ο ψηλός στην προσποίηση. Στο τρίποντο ήξερα τι ήθελα να κάνω. Μερικές φορές μπαίνουν τα σουτ, μερικές όχι. Ήταν ομαδική προσπάθεια κι είμαι χαρούμενους που νικήσαμε».

Tagged