Όταν … συνήλθε η Φενέρμπαχτσε το γύρισε!
Η τουρκική ομάδα επικράτησε στη Λιόν με 83-73 της Βιλερμπάν, ανεβαίνοντας στο 15-9 και περιμένοντας ενδεχόμενο «στραβοπάτημα» του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR ώστε να πιάσει τετράδα. Από την άλλη, οι Γάλλοι παρέμειναν ουραγοί με 5-19.
Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ θετικό πρόσωπο και έφτασαν να προηγούνται μέχρι και με +12 (41-29). Από εκεί και πέρα, ωστόσο, το σύνολο του Σάρας Γιασικεβίτσιους βρήκε τον… εαυτό του και κατόρθωσε να φτάσει στη νίκη χωρίς άγχος.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζόναθαν Μότλεϊ με 24 πόντους, ενώ 17 πέτυχε ο Σκότι Γουίλμπεκιν. Πολύ θετικός με 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα ο Νικ Καλάθης. Από τους ηττημένους, ξεχώρισε με 26 πόντους και 7 ασίστ ο Μάικ Σκοτ.