«Ντόρτια» από τη Ρεάλ κόντρα στη Βαλένθια, η Σοσιεδάδ πήρε το ντέρμπι των Βάσκων

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Ασταμάτητη η Βασίλισσα έκανε… σμπαράλια τη Βαλένθια! Η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στις «νυχτερίδες» και για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της La Liga επικράτησε 4-0, ξεφεύγοντας από τη δεύτερη πλέον, Βιγιαρεάλ στο +7!

Πληθωρική εμφάνιση από την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, η οποία μετά την ήττα από την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης, μετρά μόνο νίκες και ετοιμάζεται για το μεγάλο ευρωπαϊκό συναπάντημα με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» για το Champions League. Βρήκε ξανά δίχτυα και μάλιστα δύο φορές ο Κιλιάν Εμπαπέ που έκανε το 2-0, έχασε πέναλτι ο Βίνισιους στο 43′, ενώ ο Μπέλιγχαμ, λίγο πριν την ανάπαυλα, έγραψε το 3-0. Το «κερασάκι» στην τούρτα, έβαλε για τους «μερένχες» ο Άλβαρο Καρέρας με το παρθενικό του γκολ με τα «λευκά» να είναι το ομορφότερο της βραδιάς για το τελικό 4-0!

Νωρίτερα στο «Ανοέτα» σε ένα συγκλονιστικό ματς, η Σοσιεδάδ πήρε το μεγάλο ντέρμπι των Βάσκων, καθώς επικράτησε 3-2 της Μπιλμπάο και την πλησίασε στη βαθμολογία στους δυο βαθμούς. Η ομάδα του Σέρχιο Φρανσίσκο πήρε προβάδισμα στο 28′ με τον Μπράις Μέντες, όμως οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1 στο 42′.

Με την εκκίνηση του δευτέρου μέρους η Σοσιεδάδ πήρε εκ νέου το προβάδισμα, με τον Γκέδες να κάνει το 2-1. Η ομάδα του Βαλβέρδε στο 79′ κατάφερε με τον Ναβάρο να κάνει το 2-2, όμως σε… νεκρό χρόνο, ο Γκοροτσατέγκι, διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Tagged