Έφυγε νικήτρια από την Καρδίτσα έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή της τον Μπάρτλεϊ η ΑΕΚ!
Παρότι παρατάχθηκε με μόλις δέκα διαθέσιμους παίκτες και βρήκε απέναντί της μια πολύ ανταγωνιστική αντίπαλο, η ομάδα του Σάκοτα δυσκολεύτηκε αλλά τελικά επιβλήθηκε με 79-71 στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης», για να πανηγυρίσει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στην Stoiximan GBL!
Α
Έτσι, η ΑΕΚ βελτίωσε το ρεκόρ της σε 10-4 και παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Καρδίτσα έπεσε στο 4-10, μερικές μέρες πριν οι δύο ομάδες συναντηθούν στη «Sunel Arena» (21/1, 19:00) , για την πρεμιέρα του ομίλου τους στη φάση των «16» του BCL!
MVP για τους νικητές ο Μπάρτλεϊ, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 30 πόντους (5/7 δίποντα, 4/9 τρίποντα και 8/9 βολές), ενώ διψήφιος ήταν και ο Άρμς, με 13 πόντους. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν Μπράντον Τζέφερσον (15π, 5 ασίστ), Έλις (14π) και Χόρχλερ (10π, 9 ριμπ).

