Με απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών, αλλά και ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζει η αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, φέρονται να προσεγγίζουν στην Βίρτους Μπολόνια τη δοκιμασία που του περιμένει στο «καυτό» ΣΕΦ.
Με τον προπονητή της, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, να τονίζει ότι η ομάδα του μπορεί να ανακάμψει μετά την ήττα της από τη Βιλερμπάν, όμως θα πρέπει να έχει νοοτροπία νικητή κόντρα στους «ερυθρόλευκους».
«Δεν είναι ώρα για πολλές σκέψεις. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως δύσκολο είναι κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας, ειδικά όταν πρόκειται για διαβολοβδομάδα. Νομίζω ότι μπορούμε να ανακάμψουμε καλά και να μπούμε στο γήπεδο με τη νοοτροπία νικητή σε αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής της Βίρτους
Με τον Σαλιού Νιάνγκ να προσθέτει:
«Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, ειδικά επειδή αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Θα είναι σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε, γιατί το έχουμε ήδη αποδείξει. Θα παραμείνουμε ενωμένοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως πάντα».

