Έσβησε το όνειρο του Euro Cup για τον Παναθηναϊκό στο Σπλιτ (19-19)

Άλλα Σπορ Ειδήσεις

Άδοξο φινάλε στην ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού! Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη κοίταξε ξανά στα μάτια τη Γιαντράν στη ρεβάνς του Σπλιτ, όμως το τελικό 19-19 την άφησε εκτός των ημιτελικών του Euro Cup, σε συνδυασμό με την ήττα 11-10 στο Σεράφειο.

Ήταν μια πραγματική… αυτοχειρία για τους «πράσινους», οι οποίοι ξεκίνησαν το παιχνίδι με προβάδισμα τριών τερμάτων (0-3, 2-5) και έφτασαν πολλές σε αυτό, όντας μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δείχνοντας ικανοί για την ανατροπή και την πρόκριση.

Παρόλα αυτά, οι Κροάτες αντεπιτέθηκαν στο τελευταίο οκτάλεπτο και κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία-πρόκριση, με «χρυσό» σκόρερ τον Ζβόνιμιρ Μπούτιτς, που υπέγραψε το τελικό 19-19 στα 10″ πριν το τέλος. Ο ίδιος είχε δώσει και τη νίκη στη Γιαντράν στο πρώτο παιχνίδι, σχεδόν με… buzzer beater.

Tagged