Απρόοπτο με Κάτρη, έβγαλε την ωμοπλάτη του

Ειδήσεις Ποδόσφαιρο

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, η οποία αφορά την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, ολοκλήρωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Λεβαδειακός.
Η ομάδα της Βοιωτίας, θα αναζητήσει τη νίκη απέναντι στην… ήδη υποβιβασμένη ομάδα της Φθιώτιδας και ο Νίκος Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία θα ταξιδέψει στη Λαμία για το συγκεκριμένο ματς.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μάριος Βήχος και Γκιγιέρμο Μπάλτσι, ενώ απρόοπτο υπήρξε με τον Γιώργο Κάτρη. Ο νεαρός αμυντικός έβγαλε τον ώμο του στην προπόνηση και θα απουσιάσει το επόμενο διάστημα.
Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Άνακερ, Μακάνιο, Λιάγκας, Χάνα, Κάσσος, Τσάπρας, Βέρρης, Εραμούσπε, Μορέιρα, Πλέγας, Συμελίδης, Κωστή, Τσόκαϊ, Λαμαράνα, Άβραχαμ, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρόμο, Ζίνι και Βέρμπιτς.

Tagged