Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σίλβα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο άσος της Ένωσης ταλαιπωρείται από μία ίωση όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μην λάβει μέρος στη σημερινή προπόνηση.
Με τις πιθανότητες να είναι εις βάρος, ο Σίλβα θα εξετασθεί και πάλι αύριο από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και θα διαπιστωθεί εάν είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Αναλυτικά αναφέρει η ΑΕΚ…
Τα προβλήματα της ΑΕΚ έγιναν ξανά… πέντε, αφού τόσοι ήταν οι απόντες της σημερινής προπόνησης.
Μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση με Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR τέθηκαν νοκ άουτ και οι Κρις Σίλβα και Αντόνις Αρμς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί το πρωί από το Ιατρικό Επιτελείο της ΑΕΚ BC.
Εκτός δράσης έχουν τεθεί επίσης οι τραυματίες Κουζμίνσκας, Χαραλαμπόπουλος και Μπράουν, οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

