Έβαλε τα χέρια της κι έβγαλε τα μάτια της η Κλαμπ Μπριζ που γνώρισε ήττα-σοκ 3-2 με ανατροπή από τη Λα Λουβιέρ για την 21η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος.
Έτσι, έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή και με 41 βαθμούς είναι στο -1 από την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, η οποία έχει όμως και παιχνίδι λιγότερο που αν το νικήσει μπορεί να πάει στο +4! Από την άλλη, οι θριαμβευτές του αγώνα πήραν ένα σπουδαίο «τρίποντο» και ανέβηκαν στη 13η θέση με 23 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 23′ με τον Βέρμαντ και έκαναν το 2-0 στο 29′ με τον Βέτλεσεν από ασίστ του Χρήστου Τζόλη. Ωστόσο, στο 39′ ο Ορντόνεζ αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, με αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος να δει τη Λα Λουβιέρ να κάνει τη μεγάλη ανατροπή.
Στο 61′ ο Αφριγιέ μείωσε το σκορ, με τον Λαχσαϊνί στο 81′ να ισοφαρίζει και τον Φαλ στο 89′ να πετυχαίνει το τρίτο γκολ που έδωσε στην ομάδα του την τεράστια αυτή νίκη.

