Πήρε εκδίκηση η Εθνική από το Μαυροβούνιο με σούπερ Τολιόπουλο! (65-79)

Ειδήσεις Μπάσκετ

Αντέδρασε και εκδικήθηκε το Μαυροβούνιο η Εθνική!
Λίγες μέρες μετά από την οριακή ήττα της στη Sunel Arena με 65-67, η «γαλανόλευκη» εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη στην Ποντγκόριτσα και πήρε τη νίκη με 79-65, επιστρέφοντας στην κορυφή του ομίλου της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027!
Κορυφαίος ο εκπληκτικός Βασίλης Τολιόπουλος που πέτυχε 27 πόντους με 7/13 τρίποντα και μοίρασε 10 ασίστ.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν και ο μοναδικό διψήφιος, παίρνοντας σημαντικές βοήθειες από Αντετοκούνμπο (8π, 4 ριμπ, 2 μπλοκ), Μωραΐτη (9π) και Λαρεντζάκη (6π, 4 ριμπ, 3 κλεψίματα). Για το Μαυροβούνιο, το οποίο έπεσε στο 2-2, ξεχώρισαν Ντρόμπνιακ (14π, 6 ριμπ) και Ράντοντσιτς (13π).

Έτσι, η Εθνική μας βελτίωσε το ρεκόρ της σε 3-1, όμως θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τον Ιούλιο και το τελευταίο παράθυρο των προκριματικών, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή της. Ρουμανία (εκτός) και Πορτογαλία (εντός) τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Tagged