Μετά την Παρτίζαν, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έριξε στο καναβάτσο και τον Ερυθρό Αστέρα, επικρατώντας 83-82 στο Βελιγράδι για την 27η αγωνιστική της Euroleague και ολοκληρώνοντας ιδανικά τη διαβολοβδομάδα απέναντι στις δύο σερβικές ομάδες.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζίμι Κλαρκ με 22 πόντους, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε στο προηγούμενο παιχνίδι, όπου είχε πετύχει buzzer-beater απέναντι στην Παρτίζαν. Πολύτιμη ήταν και η συμβολή του Τζέιλεν Χοαρντ, ενώ για τον Ερυθρό Αστέρα ο Τζόρνταν Νουόρα είχε επίσης 22 πόντους.
Ο Κλαρκ μπήκε «καυτός», σκοράροντας 10 πόντους στο πρώτο πεντάλεπτο, σε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα και από τις δύο πλευρές, με τον Νουόρα να μετρά 12 πόντους με 4/4 τρίποντα. Η Μακάμπι κατάφερε να ξεφύγει στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με σερί 7-0 και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 49-40.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Αστέρας αντέδρασε, βελτίωσε την κυκλοφορία στην επίθεση και την άμυνά του, βρήκε σκορ στο ανοιχτό γήπεδο με Ογελέγε και Μονέκε και πέρασε μπροστά, όμως η Μακάμπι έκλεισε την περίοδο στο 67-65 με καλάθι του Λούντμπεργκ.
Το τέταρτο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε θρίλερ. Με επιμέρους 11-2 η Μακάμπι προηγήθηκε 83-76 δύο λεπτά πριν το τέλος, όμως οι Σέρβοι απάντησαν με σερί 7-0 και μείωσαν στον πόντο (83-82). Στο φινάλε, Νουόρα, Κάλινιτς και Μίλερ-ΜακΙντάιρ αστόχησαν διαδοχικά για τη νίκη παίρνοντας συνεχόμενα επιθετικά ριμπάουντ μετά τις δύο χαμένες βολές του Σόρκιν, με τους Ισραηλινούς να παίρνουν ένα τεράστιο διπλό.
Τα δεκάλεπτα: 21-23, 40-49, 67-65, 82-83

