Τις πολύτιμες υπηρεσίες του αρχηγού του Παναγιώτη Ρέτσου θα στερηθεί οριστικά ο Ολυμπιακός στο κρίσιμο παιχνίδι της επόμενης Τρίτης (9/12), με αντίπαλο την Καϊράτ Αλμάτι, στην Αστάνα, για την 6η αγωνιστική της League Phase του UEFA Champions League.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, ο αρχηγός του Θρύλου δεν πρόκειται να έχει ξεπεράσει μέχρι τότε τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς της Κυριακής (30/11) κόντρα στον Παναιτωλικό και να είναι απόλυτα έτοιμος. Από εκεί και πέρα, θα χάσει φυσικά και το παιχνίδι που θα προηγηθεί το Σαββάτο (6/12) απέναντι στον ΟΦΗ.
Θυμίζουμε ότι ο Ρέτσος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό στο φινάλε του πρώτου ημίχρονου με την ομάδα του Αγρινίου, δίνοντας αναγκαστικά τη θέση του στον Αλέξανδρο Καλογερόπουλο.

